Ve Smartu jdou peníze přetahovat prstem. Jak to funguje?

Ve Smartu jdou peníze přetahovat prstem. Jak to funguje?

Převádět peníze mezi běžným účtem, spořákem a kreditkou je ve Smartu ještě snazší. Objevte s námi, jak přetahovat peníze doslova jedním prstem. A přidáme kupu dalších novinek ze Smartu i z internetového bankovnictví.

03/2024

Vyzkoušejte drag and drop: přetahování peněz prstem

Nahrávám přehrávač...

Koukněte na video a vyzkoušejte si drag and drop platby sami ve svém vlastním Smartu. Hned teď, třeba jen jednu korunu tam a zase zpátky. Ať to máte vyzkoušené, až to budete potřebovat doopravdy. Uvidíte, je to zábava.

Další novinky ve Smartu:

  • Články a zprávy
    V sekci „Může se vám hodit“ nově najdete články od E15, Reflexu, iSportu a Blesku. Včetně prémiových, které máte zcela zdarma a bez reklam.
  • Sjednání kreditní karty
    Vyřídit si kreditku a začít využívat její výhody je teď ještě jednodušší. Ve Smartu zabere založení minutku (záložka E-shop, dlaždice Půjčky).
  • Platby na kontakt: kontrola tel. čísla
    Pokud si chcete zaregistrovat své číslo, ale nejde to, ukážeme vám, jestli ho už nemáte neregistrované v jiné bance. A poradíme, jak to napravit.

Nemůžete nové funkce ve Smartu najít? Nejspíš ještě nemáte nejnovější verzi aplikace. Zkontrolujte si, že máte nastavené automatické aktualizace:

  • Android: v aplikaci Obchod Play klikněte vpravo nahoře na ikonu s vaším profilem. Zvolte Nastavení > Nastavení sítě > Automatické aktualizace aplikací.
  • iOS: otevřete Nastavení > App Store > Automatické stahování (Aktualizace aplikací).

Jak na Androidu, tak na iOSu máte na výběr, jestli váš mobil bude čekat na Wi-Fi připojení, nebo bude aktualizace stahovat hned jak vyjdou (i přes mobilní data).

Internetové bankovnictví: Příspěvky na penzijko se mění, přizpůsobte se

Nejspíš jste to už slyšeli – od 1. července se zvyšuje maximální státní příspěvek na penzijní spoření na 340 Kč. Abyste na něj dosáhli, je potřeba si spořit aspoň 1 700 Kč měsíčně. Posouvá se i hranice minimálního příspěvku, a to na 500 Kč.
Přečtěte si podrobnosti.

Máte penzijní spoření u nás? Upravte si příspěvek kdykoli online:

  1. Přihlaste se do internetového bankovnictví
  2. V dlaždici s penzijním spořením zvolte „Změna měsíčního příspěvku“
  3. Po přesměrování do penzijního portálu vyberte novou částku a je to

Další novinky v internetovém bankovnictví

  1. Vylepšená historie pohybů (historie plateb)
    U každé platby jsme zvýraznili odesilatele a příjemce, abyste se rychleji zorientovali v tom, že všechny peníze odcházejí a přicházejí podle plánu.
  2. Prodlužujeme dobu splácení u Půjčky na cokoliv
    Pokud máte půjčeno aspoň 50 000 Kč, nově si splátky můžete rozložit až na 10 let.
  3. Rozšiřujeme možnosti úpravy trvalých příkazů
    Upravovat trvalé příkazy je nově možné kdykoli, i o víkendu.
  4. Dlouhodobý investiční produkt
    Pokud u nás máte Dlouhodobý investiční produkt, nově má svou vlastní dlaždici. Z ní se pak snadno prokliknete do Investičního portálu.

Mimochodem, víte, že od února 2024 mají ve Smartu okamžité platby absolutní přednost? Už nemusíte nic zaklikávat, aby peníze dorazily stejně rychle jako SMSky.

Přečtěte si také

Tipy a návody
Od 26. října už internetové platby kartou ČSOB nestačí potvrzovat pouze SMS kódem. Abychom splnili pravidla nové evropské směrnice, zaplatíte online pouze s aplikací Smart klíč.
Tipy a návody
Vzpomenete si na své limity na své platební kartě? Jak často je měníte? A k čemu je to dobré? Pojďme si objasnit, jaké funkce vlastně limity na kartách mají.
Tipy a návody
Co s hromadou mincí, jakmile naplníte prasátko? Zajděte do banky nebo na poštu a vložte si je zdarma na účet. Přečtěte si, jak na to.